Floraria Exotic

Shop

Despre Noi

tradiţie de peste 30 de ani pe piaţa din Galaţi

Oferim culoare si bucurie, scriem poveşti cu frumuseţea florilor

Florăria Exotic din Galaţi s-a născut din dragoste pentru flori şi natură cu mai bine de 30 de ani în urmă. De atunci şi până acum, am reuşit să oferim oamenilor de aici câte puţin din pasiunea noastră şi să fim parte din momentele lor frumoase, din sentimentele care însoţesc fiecare floare oferită. Am împărtăşit bucurii, am trăit emoţii, am trecut împreună peste momente delicate. În continuare facem tot posibilul să oferim calitate, frumuseţe şi prospeţime, încercând să devenim din ce în ce mai buni de la o zi la alta.
Cunoaştem foarte bine piaţa gălăţeană, cum simt şi trăiesc oamenii frumoşi de aici, iar experienţa ne-a ajutat să le oferim tot ce îşi doresc, depăşindu-le aşteptările de fiecare dată. Mereu cu zâmbetul pe buze şi atenţi la dorinţele şi aşteptările lor, florăria Exotic a reuşit să păstreze mereu o calitate ridicată a produselor şi serviciilor oferite, rămânând constant un punct de reper pe piaţa din Galaţi ca una dintre cele mai bune şi profesioniste florarii.
Fie că oferim buchete de flori, aranjamente florale şi de sărbători, cadouri, aranjamente funerare, plante de apartament, aranjamente evenimente şi office, florăria Exotic acoperă în Galaţi aproape toate necesităţile şi dorinţele clienţilor.

Funcţionăm Simplu şi Eficient

Ajungi la noi sau ...

ne apelezi telefonic

Ne spui ce ai nevoie

Pregătim totul cum îţi doreşti