Floraria Exotic

Shop

Cum cumperi

Cum cumperi de pe www.florariegalati.ro

Dacă ai ajuns pe prima pagină a website-ului www.florariegalati.ro îţi spunem “Bine ai venit” şi îţi mulţumim. Indiferent ce buchet de flori sau aranjament floral îţi doreşti să comanzi, fii sigur (ă) că ai ajuns în locul potrivit.

Poţi alege din tot ce găseşti la noi pe website şi pentru a-ţi face căutarea şi experienţa însăşi cât mai uşoară, am creat categorii pentru a ajunge exact acolo unde îţi doreşti şi ai nevoie. Astfel, în funcţie de necesităţile tale, poţi accesa din meniul de sus categoriile FLORI, ARANJAMENTE, EVENIMENTE, care, la rândul lor au alte subcategorii. În funcţie de opţiunile alese, ajunge unde ai nevoie.

Dacă, în urma analizei tale în funcţie de fotografi îşi descriere, ai ales ce îţi place, următorul pas este “ADĂUGĂ ÎN COŞ”, selectând în acelaşi timp cantitatea dorită, în funcţie de situaţie, numărul de buchete, aranjamente florale, etc. După această operaţiune şi dacă nu doreşti să mai cumperi şi altceva, apasă butonul “CUMPĂRA ACUM”; în urma acestei acţiunii vei fi redirecţionat spre pagina cu completarea datelor de contact, anumite campuri fiind obligatorii. Menţionăm că nu răspundem pentru veridicitatea datelor introduse de utilizator, astfel că acesta îşi asumă orice greşeală din partea sa.

După completarea câmpurilor, va fi necesar să apeşi butonul “PLASEAZĂ COMANDA” care te va redirecţiona către modalitatea de plată. Reţine că înainte de apasă “PLASEAZĂ COMANDA” ai opţiunea de a vedea valoarea comenzii exprimată în lei, poţi adăuga o notă în privinţa comenzii sau te poţi întoarce la coşul de cumpărături pentru a mai adăuga/ elimina un produs.

Pentru orice informaţii legate de comandă ta, îţi stăm la dispoziţie telefonic (0744 626 794), prin email (office@florariegalati.ro) şi prin intermediul formularului de contact.